Schrijf je direct in voor het webinar:

Zo win je een fotowedstrijd:
14 januari 2021 | 19:00

Marijn Heuts

Als meervoudig winnaar in verschillende nationale en internationale fotowedstrijden en als jurylid van diverse foto contests, heeft Marijn Heuts recht van spreken als het over fotowedstrijden gaat. Hoe kijkt hij naar fotowedstrijden, wat heeft het hem gebracht?
Waarom zou je wel of niet meedoen? Met welke foto’s maak je de grootste kans, of is het maar net hoe de pet van de jury staat? Marijn deelt zijn tips, ervaringen en mening, maar daarna ligt de wedstrijdbal toch echt bij jou…
Heb jij nog nooit meegedaan? Geen probleem: webinars van Marijn zijn altijd onderhoudend en voorzien van de nodige humor, dus leuk is het sowieso.
 

*Je kunt je gratis inschrijven voor onze webinars, wel vinden we het leuk om je op de hoogte te houden van nieuws en leuke aanbiedingen van Natuurfotografie.nl & PiXFACTORY. Door je te registreren geef je toestemming voor deze mails waar je je uiteraard ten alle tijde weer voor kunt uitschrijven. Daarnaast hebben we je emailadres nodig om je de link te sturen om het webinar te kunnen volgen. Deze ontvang je via email op de datum van het webinar.