Schrijf je direct in voor het webinar:

Vogelfotografie: een stapje verder of een stapje terug?
15 april 2021 | 20:30

Arno ten Hoeve en Daan Schoonhoven

Het voorjaar is het ideale seizoen om vogels te fotograferen, maar tegelijkertijd is dit het meest kwetsbare seizoen voor de vogels zelf. Arno en Daan zien het regelmatig -meestal door onwetendheid – mis gaan met verstoring als gevolg.

Tijdens dit webinar laten Arno en Daan zien dat wanneer je het belang van de vogels op de eerste plaats zet, je uiteindelijk ook de beste foto’s zult maken en daarmee je eigen belang ook het beste dient.

Geen webinar met een opgestoken vingertje, maar inzichten, ervaring en kennis van professionals zodat jij soms een stapje terug doet ipv vooruit en toch betere foto’s maakt.
 

*Je kunt je gratis inschrijven voor onze webinars, wel vinden we het leuk om je op de hoogte te houden van nieuws en leuke aanbiedingen van Natuurfotografie.nl & PiXFACTORY. Door je te registreren geef je toestemming voor deze mails waar je je uiteraard ten alle tijde weer voor kunt uitschrijven. Daarnaast hebben we je emailadres nodig om je de link te sturen om het webinar te kunnen volgen. Deze ontvang je via email op de datum van het webinar.