Schrijf je direct in voor het webinar:

Het verhaal voor, na en achter jouw foto?
17 Maart 19:00 uur

Bastiaan van Gemert

Op het moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding HBO bos en natuurbeheer. In dit jaar kon ik stagelopen bij Pixfactory, maar helaas zit deze stage er bijna op. Gelukkig mag ik het afsluiten op een erg leuke manier, namelijk in de vorm van een webinar waarin ik ga vertellen over mijn grote passie: natuurfotografie!

Uren en uren zocht ik naar blauwe heikikkers om ze te fotograferen. Dit lukte me eindelijk en vol trots plaatste ik mijn beelden op sociale media. Helaas werd mijn enthousiasme niet gedeeld met mijn volgers. Hoe is dit mogelijk? Ik ben zo trots op het resultaat. Herkenbaar? Hoe vertel je nu een verhaal met je foto? En wat maakt een foto niet alleen voor jou, maar ook voor anderen bijzonder? Een aantal vragen waar we mee aan de slag gaan in het webinar ‘het verhaal voor, na en achter je foto’.

Tijdens dit webinar kom je te weten hoe je ervoor zorgt dat een foto voor jou extra waarde krijgt, wat een foto spraakmakender maakt en hoe je ervoor zorgt dat je enthousiast blijft over natuurfotografie. Door middel van voorbeelden ontdek je wat je allemaal met jouw foto’s kunt bereiken.

 

*Je kunt je gratis inschrijven voor onze webinars, wel vinden we het leuk om je op de hoogte te houden van nieuws en leuke aanbiedingen van Natuurfotografie.nl & PiXFACTORY. Door je te registreren geef je toestemming voor deze mails waar je je uiteraard ten alle tijde weer voor kunt uitschrijven. Daarnaast hebben we je emailadres nodig om je de link te sturen om het webinar te kunnen volgen. Deze ontvang je via email op de datum van het webinar.