Schrijf je direct in voor het webinar:

Paddenstoelen fotograferen met flits
19 november 19:00

Johan van der Wielen

Het is herfst en paddenstoelentijd! Het prachtige gouden ochtendlicht werpt lange schaduwen in de bossen. In het tegenlicht staat een bosje porseleinzwammen omgeven door brandrandjes. Je foto resulteert in een silhouet maar je wilt toch ook zacht de voorzijde laten zien. Flitsen levert vaak harde beelden op, toch kun je met zelfs je ingebouwde flits nog mooie beelden maken. Met een reportageflitser heb je zelfs nog meer mogelijkheden.

Dit webinar gaat over de basis van het flitsen, zowel met de interne als een externe flits. Hoe kun je een mooie balans brengen tussen flits- en omgevingslicht, wat zijn de instellingen van je flits, wat is de invloed van ISO / diafragma en sluitertijd op omgevings- en flitslicht en hoe kun het licht verzachten en richten.   

*Je kunt je gratis inschrijven voor onze webinars, wel vinden we het leuk om je op de hoogte te houden van nieuws en leuke aanbiedingen van Natuurfotografie.nl & PiXFACTORY. Door je te registreren geef je toestemming voor deze mails waar je je uiteraard ten alle tijde weer voor kunt uitschrijven. Daarnaast hebben we je emailadres nodig om je de link te sturen om het webinar te kunnen volgen. Deze ontvang je via email op de datum van het webinar.