Natuurfotografie.nl

Schrijf je direct in voor het webinar:

Filtergebruik bij landschapsfotografie
21 september 2021 | 20:30 uur

Mike Muizebelt

In dit webinar vertelt Mike je alles over het gebruik van filters bij je landschaps- en seascapefotografie. Na een korte uitleg over de diverse filtersystemen en hun (on)mogelijkheden vertelt hij over zijn persoonlijke ervaringen en krijg je aan de hand van voorbeelden een kijkje in de keuken van deze fulltime fotograaf.

Mike gaat ondermeer in op alle ins- en outs van filters en helpt jou op deze manier om betere landschapsfoto’s te maken. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laat hij je zien hoe je de verschillende filters in het veld kan gebruiken.

Ben je een beginnend of een gevorderde landschapsfotograaf? Meld je dan aan want dit webinar heeft voor iedereen wat.
 

*Je kunt je gratis inschrijven voor onze webinars, wel vinden we het leuk om je op de hoogte te houden van nieuws en leuke aanbiedingen van Natuurfotografie.nl & PiXFACTORY. Door je te registreren geef je toestemming voor deze mails waar je je uiteraard ten alle tijde weer voor kunt uitschrijven. Daarnaast hebben we je emailadres nodig om je de link te sturen om het webinar te kunnen volgen. Deze ontvang je via email op de datum van het webinar.