Schrijf je direct in voor het webinar:

Zo fotografeer je stinzenplanten
23 Februari 19:00 uur

Ron Poot

Het vroege voorjaar is de tijd van de stinzenplanten. Voor de fotograaf zijn het de juweeltjes van de lente. De kleurige bolgewasjes zijn een lust voor het oog en de camera.
 Van oorsprong zijn stinzenplanten sierplanten die eeuwen geleden rond kastelen, buitenplaatsen en op landgoederen zijn aangeplant. Inmiddels hebben ze een plekje in de inheemse flora hebben veroverd.
Tijdens dit webinar vertelt Ron Poot – redacteur bij Natuurfotografie en floraspecialist –  bekende en minder bekende soorten die je in Nederland kunt vinden. En natuurlijk waar je ze kunt aantreffen. Centraal staat de vraag waar je op let bij het fotograferen: zoals standpunt, compositie, licht.
 

*Je kunt je gratis inschrijven voor onze webinars, wel vinden we het leuk om je op de hoogte te houden van nieuws en leuke aanbiedingen van Natuurfotografie.nl & PiXFACTORY. Door je te registreren geef je toestemming voor deze mails waar je je uiteraard ten alle tijde weer voor kunt uitschrijven. Daarnaast hebben we je emailadres nodig om je de link te sturen om het webinar te kunnen volgen. Deze ontvang je via email op de datum van het webinar.