Schrijf je direct in voor het webinar:

Vogelfotografie: kansen zien, creëren en benutten.
6 april 2021 | 20:30

Ton Döpp

Ton begon met vogelfotografie, maakte uitstapjes naar andere onderwerpen, maar komt altijd weer terug bij zijn eerste passie. Vogels prikkelen zijn verbeelding en herinneren hem eraan zelf ‘zo vrij als een vogel’ te zijn.

De kans krijgen of nemen daar gaat het om, met de ultieme foto in het achterhoofd waarin zoveel mogelijk klopt, zoals sfeer, kleur licht,achtergrond een verhaal enz. Ton probeert dichtbij te komen, niet letterlijk maar gevoelsmatig. Een foto wordt boeiend als hij je in de leefwereld van de vogel trekt. Aan de hand van voorbeelden laat hij zien hoe ze tot stand komen.
 

*Je kunt je gratis inschrijven voor onze webinars, wel vinden we het leuk om je op de hoogte te houden van nieuws en leuke aanbiedingen van Natuurfotografie.nl & PiXFACTORY. Door je te registreren geef je toestemming voor deze mails waar je je uiteraard ten alle tijde weer voor kunt uitschrijven. Daarnaast hebben we je emailadres nodig om je de link te sturen om het webinar te kunnen volgen. Deze ontvang je via email op de datum van het webinar.