Natuurfotografie.nl

Schrijf je direct in voor het webinar:

Schuiltentfotografie: Een unieke ervaring
7 oktober 2021 | 20:30 uur

Jurgen Sloots

Eén van de grootste uitdagingen bij vogel- en wildlife fotografie is hoe je dicht bij je onderwerpen kan komen. Het liefst zou je willen dat de dieren en vogels jou niet opmerken en daardoor heel dichtbij kan komen! Dit kan met een schuiltent of andere camouflage oplossingen.

Een goudvink op je schuiltent, een ree op 10 meter afstand of een groene specht binnen een paar meter. De beleving is echt ongekend én het levert je prachtige foto’s op!

In dit webinar neemt camouflage-expert Jurgen Sloots jou mee in de wereld van schuiltentfotografie. Jurgen vertelt je alles over de verschillende mogelijkheden, maar ook hoe je ervoor zorgt dat je op de juiste plek bent, waar je de soorten kunt fotograferen die jij wenst.
 

*Je kunt je gratis inschrijven voor onze webinars, wel vinden we het leuk om je op de hoogte te houden van nieuws en leuke aanbiedingen van Natuurfotografie.nl & PiXFACTORY. Door je te registreren geef je toestemming voor deze mails waar je je uiteraard ten alle tijde weer voor kunt uitschrijven. Daarnaast hebben we je emailadres nodig om je de link te sturen om het webinar te kunnen volgen. Deze ontvang je via email op de datum van het webinar.