Schrijf je direct in voor het webinar:

Ontdek de kracht van Zwart-Wit fotografie
9 Februari 19:00 uur

Johan van der Wielen

We snakken allemaal naar sneeuw en ijs, een winters landschap. Of anders verlangen we alweer naar de prille lente met kleuren van bloemen en blaadjes. Alles liever dan het grauw grijze bewolkte weer van de afgelopen weken. En toch, juist dat weer geeft perfecte mogelijkheden voor met name zwart/wit fotografie. Kale bomen geven speciale structuren, strakke wit of zelfs blauwe luchten leiden niet af en de afwezigheid van kleur zorgt voor focus op vormen, lijnen en patronen. Zwart/wit was in het begin van de fotografie de standaard maar door de komst van kleur raakte het in de vergetelheid. Toch wint het weer aan terrein omdat veel fotografen terug willen naar de root waarbij structuren en lijnen snel ondergesneeuwd raken door kleur.

In dit webinar neemt professioneel natuurfotograaf Johan van der Wielen je mee in de oud of juist nieuwe wereld van de zwart/wit fotografie. Daarbij ligt de focus niet alleen op het nieuwe kijken maar ook op de techniek en de nabewerking.
 

*Je kunt je gratis inschrijven voor onze webinars, wel vinden we het leuk om je op de hoogte te houden van nieuws en leuke aanbiedingen van Natuurfotografie.nl & PiXFACTORY. Door je te registreren geef je toestemming voor deze mails waar je je uiteraard ten alle tijde weer voor kunt uitschrijven. Daarnaast hebben we je emailadres nodig om je de link te sturen om het webinar te kunnen volgen. Deze ontvang je via email op de datum van het webinar.