Schrijf je direct in voor het webinar:

Natuurprovincie Drenthe
15 juli 2020 - 19:00 uur

Yvonne van der Laan

Als er één provincie is met veel natuur is het Drenthe! Maar waar begin je? Wat zijn de mooiste plekjes? Yvonne van der Laan is één van de fotografen die heeft meegewerkt aan het boek “De mooiste fotolocaties van Noord-Nederland”. Zij is een gepassioneerd allround natuurfotografe met een voorkeur voor landschaps- en macrofotografie.
Yvonne neemt je mee naar een drietal natuurgebieden in Drenthe. Het Doldersummerveld, het Nationaal Park Dwingelerveld en het Hijkerveld passeren daarbij de revue. Ook laat ze je kennis maken met een aantal van haar favoriete locaties nl.: de Grenspoel op het Aekingerzand, het Amerdiep en de vlonder door het Grolloërveen.  

*Je kunt je gratis inschrijven voor onze webinars, wel vinden we het leuk om je op de hoogte te houden van nieuws en leuke aanbiedingen van Natuurfotografie.nl & PiXFACTORY. Door je te registreren geef je toestemming voor deze mails waar je je uiteraard ten alle tijde weer voor kunt uitschrijven. Daarnaast hebben we je emailadres nodig om je de link te sturen om het webinar te kunnen volgen. Deze ontvang je via email op de datum van het webinar.