Schrijf je direct in voor het webinar:

Symbolische natuurfotografie, hoe werkt dat?
18 juni 19:00 uur

Jan van der Greef

Wat is symbolische natuurfotografie en hoe komen beelden tot stand? In deze presentatie neemt Jan ons mee op zoek naar antwoorden aan de hand van recente fotografie-ervaringen. Hij laat zien hoe krachtige beeldtaal het onbeschrijfelijke communiceert en welke technieken hij daarvoor gebruikt.

Jan van der Greef is internationaal bekend als wetenschapper en gepassioneerd natuurfotograaf. De schoonheid van de natuur heeft hem naar verre plaatsen over de gehele wereld gebracht, ondanks zijn fysieke uitdaging door polio op jonge leeftijd. Zijn handtekening in de natuurfotografie is het vangen van emoties en de essentie van de natuur.  Er zijn drie boeken over Jan en zijn fotografie verschenen. 

*Je kunt je gratis inschrijven voor onze webinars, wel vinden we het leuk om je op de hoogte te houden van nieuws en leuke aanbiedingen van Natuurfotografie.nl & PiXFACTORY. Door je te registreren geef je toestemming voor deze mails waar je je uiteraard ten alle tijde weer voor kunt uitschrijven. Daarnaast hebben we je emailadres nodig om je de link te sturen om het webinar te kunnen volgen. Deze ontvang je via email op de datum van het webinar.