Volg onze gratis online webinars

Voor mooie natuurgebieden én mooie foto’s hoef je Nederland niet uit! Het Noorden van Nederland barst van de fotogenieke natuurgebieden. Maar waar moet je als natuur- en landschapsfotograaf nou precies zijn? Wat zijn de ‘hidden gems’? Speciaal voor jou geeft Natuurfotografie.nl vier webinars over fotogenieke plekjes in het noorden van ons land. 

Aanmelden is gratis en  heel makkelijk: klik op de knop “Schrijf je nu in” bij het webinar van je keuze. 

Natuurprovincie Drenthe

Yvonne van der Laan

Als er één provincie is met veel natuur is het Drenthe! Maar waar begin je? Wat zijn de mooiste plekjes? Yvonne van der Laan is één van de fotografen die heeft meegewerkt aan het boek “De mooiste fotolocaties van Noord-Nederland”. Zij is een gepassioneerd allround natuurfotografe met een voorkeur voor landschaps- en macrofotografie.
Yvonne neemt je mee naar een drietal natuurgebieden in Drenthe. Het Doldersummerveld, het Nationaal Park Dwingelerveld en het Hijkerveld passeren daarbij de revue. Ook laat ze je kennis maken met een aantal van haar favoriete locaties nl.: de Grenspoel op het Aekingerzand, het Amerdiep en de vlonder door het Grolloërveen. 

Er gaat niets boven de Groningse natuurgebieden

Wilco van der Laan

Wilco van der Laan is verknocht aan de Groningse natuur. Fotografisch is hij een alleskunner: van vogels tot landschap en van insecten tot nachtfotografie. Dit webinar gaat over zijn favoriete gebied: ‘t Roegwold. Onbekend voor velen, maar door Wilco zeer bemind. De natuurontwikkeling die zich vanaf het jaar 2016 explosief ontwikkelde was onwerkelijk te noemen. Vogels als steltkluut, geoorde fuut en witwangstern wisten het gebied meteen als broedgebied te vinden. Meer dan honderd paar geoorde fuut waren aanwezig en al snel kwam de zeearend buurten. Wil je nog veel meer weten over deze bijzonder natuurontwikkeling én andere fotogenieke gebieden uit Groningen? 

Meld je aan voor dit webinar via onderstaande button