Nieuw:
Volg onze gratis online webinars

De komende maanden geven we regelmatig inspirerende webinars over natuurfotografie. Praktische en inspirerende webinars over uiteenlopende onderwerpen.

Aanmelden is gratis en  heel makkelijk: klik op de knop “Schrijf je nu in” bij het webinar van je keuze. 

WOWSCAPES: zo fotografeer je spectaculaire landschappen

Albert Dros

Albert Dros is een internationaal bekende landschapsfotograaf; zijn foto’s worden over heel de wereld gepubliceerd.

Albert noemt zichzelf een moderne landschapsfotograaf; hij wil WOW momenten met impact vastleggen. Visualisatie en voorbereiding spelen een belangrijke rol in zijn aanpak. In dit webinar vertelt hij over zijn werkwijze en geeft hij tal van praktische tips hoe ook jij WOWSCAPES kunt maken.

Zo fotografeer je de mooiste landschappen

Johan van der Wielen

Vind je landschapsfotografie ook zo lastig? Wat is het geheim van al die fotografen die wél super mooie landschapsfoto’s maken? In dit gratis webinar geeft professioneel landschapsfotograaf Johan van der Wielen je talloze praktische tips zodat je gegarandeerd betere landschapsfoto’s gaat maken.

Johan van der Wielen is mede-auteur van het Praktijkboek Landschapsfotografie en vaste medewerker bij Natuurfotografie Magazine.

Fotograferen in de M-stand: alles onder controle

Arie van den Hout

Camera’s bieden allerlei automatische belichtingsprogramma’s zoals P, Av en Tv of S. Maar wil jij een programma volgen of zelf bepalen?Wil je sfeer en gevoel in je foto’s leggen, controle over je belichting en niet vechten tegen je eigen camera?
Leer dan in dit Webinar alle voordelen en het verrassende gemak van fotograferen in de M-stand.

Arie van den Hout is professioneel natuurfotograaf en workshopleider bij Natuurfotoworkshop. Regelmatig schrijft hij voor Natuurfotografie Magazine.

Vliegende vogels fotograferen

Arno & Daan

Vliegende vogels fotograferen is één van de meest gewilde maar ook één van de moeilijkste onderdelen binnen de natuurfotografie. Alles moet kloppen: apparatuur, je beheersing van de techniek, je reactievermogen een vaste hand en ga maar door. Arno & Daan geven je tijdens dit webinar praktische tips om scherpe foto’s van vliegende vogels te maken. Een eerlijk verhaal met waardevolle ‘best practices’.
Arno ten Hoeve en Daan Schoonhoven zitten in de reactie van Natuurfotografie Magazine en geven regelmatig cursussen over vogelfotografie.

Binnenkort verschijnen er meer datums en onderwerpen!