Nieuw:
Volg onze gratis online webinars

De komende maanden geven we regelmatig inspirerende webinars over natuurfotografie. Praktische en inspirerende webinars over uiteenlopende onderwerpen.

Aanmelden is gratis en  heel makkelijk: klik op de knop “Schrijf je nu in” bij het webinar van je keuze. 

Vliegende vogels fotograferen

Arno & Daan

Vliegende vogels fotograferen is één van de meest gewilde maar ook één van de moeilijkste onderdelen binnen de natuurfotografie. Alles moet kloppen: apparatuur, je beheersing van de techniek, je reactievermogen een vaste hand en ga maar door. Arno & Daan geven je tijdens dit webinar praktische tips om scherpe foto’s van vliegende vogels te maken. Een eerlijk verhaal met waardevolle ‘best practices’.
Arno ten Hoeve en Daan Schoonhoven zitten in de reactie van Natuurfotografie Magazine en geven regelmatig cursussen over vogelfotografie.

Dit webinar is geen live sessie maar een herhaling van een eerder opgenomen webinar.

De 36 beste tips voor natuurfotografen

Arno, Bob & Daan

In dit webinar geven Bob Luijks, Arno ten Hoeve en Daan Schoonhoven je 36 tips en feiten die het leven van jou als fotograaf véél makkelijker maken. Deze drie heren zijn de afgelopen 15 jaar 365 dagen in het jaar met natuurfotografie bezig geweest, resulterend in meer dan 30 boeken, 15 websites, honderden workshops en cursussen én Natuurfotografie Magazine.

De meest verrassende, bijzondere en waardevolle tips, feiten en fabels van deze periode hebben ze verzameld en zullen ze eenmalig presenteren. In een flink tempo zullen ze bloedserieus, maar ook met de nodige humor een grote variatie aan tips de revue laten passeren. Zelfs de meest doorgewinterde natuurfotograaf zal tijdens deze presentatie nieuwe en verrassende feiten en tips horen.

Dit webinar is geen live sessie maar een herhaling van een eerder opgenomen webinar.

Compositie maakt het verschil!

Bob Luijks

Je staat op een prachtige plek, de omstandigheden kunnen niet beter, maar dan? Het is de compositie die van een snapshot een topplaat kan maken. Tijdens dit webinar laat Bob Luijks je zien waar je allemaal rekening mee moet houden om tot een uitgebalanceerde compositie te komen. En dit gaat veel verder dan het toepassen van compositieregels…. De tools die Bob aanreikt zijn toepasbaar op elke vorm van natuurfotografie.

Bob Luijks is eindredacteur bij PiXFACTORY en Natuurfotografie Magazine

Dit webinar is geen live sessie maar een herhaling van een eerder opgenomen webinar.

Binnenkort verschijnen er meer datums en onderwerpen!